Content Rules

ایجاد محتوای خوب، بهترین استراتژی در کسب و کار است!

قبل از هر چیزی باید تسلط کافی در زمینه‌ی کاری خود داشته باشید و مطالعات روزانه خود را در سطح اینترنت یا کتاب افزایش دهید. همه‌ی آن چیزی که شما در زمینه‌ی کاری خود می‌دانید و تجربه کرده‌اید می‌تواند برای دیگران ارزشمند باشد، هر چه قدر این نکات، ظریف‌تر و دقیق‌تر باشند، مخاطبین مناسب‌تری نیز خواهند داشت.

هر چه قدر کار تولید محتوا در زمینه‌ی کاری شما سخت‌تر باشد برای شما بهتر است! زیرا رقبای کمتری خواهید داشت. محتوای عمومی و عامیانه به راحتی در اینترنت در دسترس است و منابع زیادی برای آن یافت می‌شود. اما راه ایجاد تفاوت در اینترنت، ارائه‌ی محتوای تخصصی و ارزشمند، برای افراد خاص است.

برای تولید محتوا باید وقت بسیار گذاشت. محتوا را باید بارها و بارها خواند و ویرایش کرد تا بهترین چیز ممکن تولید شود. محتوایی که برایش زحمت کشیده شده باشد مخاطب خود را خواهد یافت. فردی می‌تواند تولیدکننده‌ی محتوای خوبی باشد که پیوسته در حال مطالعه و یادگیری در حوزه‌ی کاری خود باشد.

نویسنده‌ای که ذهنش به خواندن عادت ندارد نمی‌تواند تولیدکننده‌ی محتوای خوبی باشد.

قوانین تولید محتوا

  • محتوا به هیچ عنوان نباید تکراری باشد. یلدامدتور هیچ مسئولیتی در قبال انتشار محتوای تکراری ندارد.
  • محتوا باید طبق قالب ارائه شده توسط یلدامدتور باشد و محتوای مربوط به هر بخش باید دقیقا در زیر تیتر مربوط به خود نوشته شود. در برخی از مطالب ممکن است تمام تیترها وجود نداشته باشد، اما در کل باید ترتیب تیترها یکسان باشد.
  • لحن محتوا باید کتابی ولی به زبان ساده باشد و از هر گونه لغات محاوره‌ای باید در متن محتوا پرهیز کرد.
  • فایل عکس‌هایی که در وب سایت استفاده می‌کنید به هیچ عنوان نباید نام فارسی و یا نام بدون مفهوم؛ مانند اعداد و حروف تصادفی داشته باشد. حتما نام فایل عکس‌ها را با حروف انگلیسی بنویسید.
  • مطالب باید در سیستمی نوشته و تایپ شوند که از زبان فارسی برای تایپ استفاده می‌کند. فونتیک عربی نباید در محتوا وجود داشته باشد. این مورد را می‌توانید با چک کردن حرف «ی» و «ک» در آخر کلمات بررسی کنید. در فونتیک عربی حرف «ی» به صورت «ي» نوشته می‌شود و دو نقطه در زیر حرف قرار می گیرد. حرف «ک» نیز به صورت «ك» نوشته می‌شود که سرکش ندارد و یک علامت همزه در بالای آن قرار می‌گیرد. هم‌چنین در فونتیک عربی اتصال حروف به «ی» به «ک» و برخی دیگر از ویژگی‌ها کاملا با فونتیک فارسی مغایرت دارند.
  • تمام محتواها باید قبل از قرار گرفتن در وب سایت، ابتدا در نرم افزار Microsoft Word نوشته شوند و پس از تکمیل، در انتها با عمل Copy/Paste در فرم افزودن محتوا در وب سایت یلدامدتور قرار بگیرند. این فایل از این پس فایل محتوا نامیده می‌شود.
  • حتما قبل از اقدام به نوشتن در فایل محتوا از RTL بودن آن اطمینا حاصل کنید تا در صورتی که متن دارای کلمات انگلیسی باشد در نمایش دچار مشکل نشود.
  • در فایل محتوا نباید از هیچ گونه استایل و فرمت نمایشی استفاده کرد و متون باید در حالت استاندارد و ساده باشند. این مورد یعنی از تغییر رنگ مطالب و جدول ها، Bold و Italic کردن متن و حتی بزرگ و کوچک کردن متن در فایل محتوا باید پرهیز کرد.
  • در صورتی که بخشی از متن محتوا مانند یک نقل‌قول را از وب سایتی برداشته‌اید، حتما باید متن را با استفاده از گزینه‌ی Keep Text Only در فایل محتوا Paste نمایید. دلیل این کار این است که زمانی که شما متنی را به صورت عادی Copy/Paste می‌کنید، تمام استایل‌ها و لینک‌های درون آن متن هم به همراه آن کپی می‌شوند. در صورتی که درون متن شما لینک‌های مخفی وجود داشته باشد این لینک‌ها نیز با این روش وارد محتوای جدید شده و می‌توانند مشکل‌ساز باشند. در بسیاری از موارد ربات‌های خرابکار در محیط وب اقدام به قرار دادن لینک‌های آلوده به ویروس و مخفی در محتواهای وب سایت‌ها می‌کنند و در صورتی که کاربر بر روی آن‌ها کلیک کند، فایل‌های آلوده به سیستم کاربر وارد شده و سیستم او مورد حمله قرار می‌گیرد. این لینک‌های مخفی و مخرب حتی می‌توانند بر روی یک علامت نگارشی (مانند نقطه، ویرگول، علامت تعجب و...) نیز قرار بگیرند و به راحتی نادیده گرفته شوند. اما این مورد به راحتی و با استفاده از عمل Copy/Paste (Keep Text Only) قابل پیشگیری است. پس از استفاده از Paste (Keep Text Only) تمام لینک‌ها، استایل‌ها و فرمت‌های نمایشی حذف شده و لینک‌های مخفی نیز در صورت وجود، نمایش داده می‌شوند و می‌توانید آن‌ها را از متن حذف نمایید.
  • تمام تغییرات و استایل‌های مورد نیاز برای متن باید در فرم افزودن محتوا و توسط ویرایشگر موجود در این فرم بر روی محتوا انجام شود و شما تنها مجاز به استفاده از امکانات ارایه شده در ویرایشگر موجود در فرم افزودن محتوا هستید.
  • در هنگام نوشتن تیتر محتوا دقت لازم را به عمل بیاورید تا اشتباهی در وارد کردن تیتر صورت نگیرد. حتی در هنگام ویرایش محتوا نیز به هیچ عنوان نباید تیتر محتوا ویرایش شده و تغییر پیدا کند. به این دلیل که نام محتوا در موتورهای جستجو ایندکس شده و در صورت تغییر تیتر محتوا، یک لینک خراب در موتورهای جستجو برای وب سایت ثبت می شود که تاثیر منفی بر رنک و رتبه‌ی وب سایت دارد. علاوه بر این در صورت تغییر آن تمام لینک‌هایی که از آن محتوا در شبکه‌های اجتماعی قرار داده شده است نیز دچار خرابی می‌گردند. پس در هنگام افزودن محتوا تیتر را با دقت انتخاب کنید و هیچ‌گاه آن را ویرایش نکنید. در صورت لزوم برای ویرایش آن به مدیر وب سایت اطلاع دهید تا او این کار را در محیطی امن انجام دهد.
  • در تیتر محتوا به هیچ عنوان از نیم فاصله استفاده نکنید.
  • تمام اعداد باید در انتها و در ویرایشگر موجود در فرم افزودن محتوا در وب سایت یلدامدتور بازنویسی شوند. تمام اعداد درون محتوا باید انگلیسی باشند.
  • برای اعداد اعشاری حتما از خط مورب و یا همان اسلش مانند 1398/10/01 استفاده کنید.
  • دقت کنید که پس از ذخیره‌ی محتوا، حتما اعداد درون آن را بررسی کنید که اعداد اعشاری به ترتیب درست نمایش داده شده اند. مثلا 15/2 به صورت 2/15 نوشته نشده باشد. در صورت مشاهده‌ی مغایرت لطفا محتوای خود را ویرایش کرده و اعداد را اصلاح نمایید.
  • حروف «می» در فعل‌ها و «ها» در کلمه‌های جمع و «ی میانجی» حتما با نیم‌فاصله نوشته شوند.
  • به جای علامت کوتیشن از «» استفاده کنید.
  • می‌توانید متون برجسته را با استفاده از گزینه‌ی Blockquote به صورت برجسته در وب سایت نمایش دهید تا بر روی آن تاکید کنید.
  • علایم نگارشی انتهایی باید بلافاصله بعد از کلمات و بدون فاصله از آن‌ها قرار بگیرند و پس از آن یک فاصله قرار بگیرد. یعنی فرمول (کلمه+علامت نگارشی+فاصله+کلمه) باید رعایت شود. این علایم نگارشی شامل نقطه، ویرگول، علامت سوال، علامت تعجب و هر علامتی می‌شود که محل استفاده از آن در انتهای جمله یا کلمات است. علامت هایی مانند گیومه و پرانتز از این قاعده مستثنی هستند و متن درون آن‌ها نباید با این علایم نگارشی فاصله‌ای داشته باشند، اما خود این علایم باید از بیرون یک فاصله در کنار خود داشته باشند و از فرمول (کلمه+فاصله+«+متن+»+فاصله) استفاده کنند.
  • تمام عبارات مخفف سال باید به صورت کامل نوشته شوند. مثلا به جای ه.ق. باید از هجری قمری و به جای ق.م. از قبل از میلاد استفاده شود. به جای کلمه «شمسی» هم از «خورشیدی» استفاده کنید.
  • در صورتی که متن محتوا را از منابع موجود در وب تهیه کرده‌اید، دقت کنید که نباید متن منبع را عینا مورد استفاده قرار دهید. شما نباید تنها از یک منبع برای تهیه محتوای مورد نظر خود استفاده کنید و حتما باید حداقل از 3 یا بیشتر، منبع استفاده کنید و متن محتوای خود را از ترکیب محتواهای درون این منابع تهیه کنید. شما به هیچ عنوان نباید متن منبع را عینا مورد استفاده قرار دهید و حتما باید آن را مجددا بازنویسی کنید. این بازنویسی شامل تایپ مجدد جملات به سبک و زبان نگارشی خودتان می‌شود. موتورهای جستجو به راحتی متون تکراری را در وب سایت‌ها شناسایی می‌کنند و امتیاز وب سایت‌هایی را که مطالبشان تکراری است، پایین می‌آورند. این مورد در نهایت به کاهش بازدید محتوا در وب سایت و افول رنک و رتبه‌ی آن می‌انجامد. در اینجا ذکر این نکته خالی از لطف نیست که دیده شدن بیشتر در نتایج موتورهای جستجو برابر با بازدید بیشتر از محتوای وب سایت است. متن محتوا باید بازنویسی شده، تغییر کرده و در قالب مناسب وب سایت قرار گرفته و سپس منتشر شود. این موضوع کیفیت مطالب را بالا می برد. لازم به ذکر است که مطالب کپی و دستکاری شده به راحتی توسط کارشناسان یلدامدتور قابل شناسایی است. اولویت همکاری ما با افرادیست که تولیدکننده های محتوای خوبی هستند، نه کپی کنندگان خوب!
  • تا حد ممکن از ویکیپدیا به عنوان منبع محتوا استفاده نکنید. اگر چه در برخی موارد اطلاعات ویکیپدیا کاملتر از بقیه‌ی منابع است و بسیاری از منابع خودشان از محتوای ویکیپدیا استفاده می‌کنند. اما این نکته را فراموش نکنید که هر فردی می تواند مطالب ویکیپدیا را ویرایش کند و این امر می‌تواند منجر به ورود اطلاعات نادرست به این منبع شود و در صورت استفاده، وب سایت را دچار مشکل کند.
  • فرمت آدرس ها به صورت «استان+فاصله+نام استان+خط تیره+ فاصله+نام شهر+خط تیره+فاصله+...» است. مانند «استان قزوین- قزوین- میدان آزادی- ابتدای خیابان فردوسی»
  • محتوای استاندارد در وب که کاربر را هنگام خواندن خسته نکند در حدود 300 تا 1200 کلمه است. سعی کنید محتوای تولیدی خود را نهایتا در همین بازه نگه دارید.
  • در صورتی که محتوای شما خیلی طولانی است پیشنهاد می‌کنیم تا آن را در چند قسمت مختلف در وب سایت بازگزاری نمایید و از (قسمت اول) و (قسمت دوم) در انتهای تیتر محتواهای خود استفاده کنید.

در صورتی که موارد بالا رعایت شده باشند و محتوای شما از نظر محتوایی، رعایت اصول نگارشی و ظاهر مشکلی نداشته باشد و توسط کارشناسان یلدامدتور تایید شود، منتشر شده و در معرض دید بازدیدکنندگان قرار می‌گیرد. در غیر این صورت محتوای شما منتشر نخواهد شد.

تمام محتواهایی که بر روی سایت قرار می‌دهید از همان ابتدا فرض بر این است که به صورت درست وارد شده‌اند و نیاز به ویرایش ندارند. اما کارشناسان یلدامدتور تمام مطالب را پس از 24 ساعت بررسی و در صورت لزوم منتشر خواهند کرد. پس شما برای قراردادن هر محتوا در وب سایت یلدامدتور، ویرایش و تکمیل آن حداکثر 24 ساعت زمان دارید.

شما اجازه‌ی ویرایش محتوای منتشر شده را ندارید و پس از انتشار محتوا در صورت نیاز به تغییر می‌توانید با کارشناسان یلدامدتور تماس بگیرید.

به دلیل حجم بالای مطالب ارسالی ممکن است بررسی محتوای ارسالی شما تا چند روز به طول بیانجامد. پس لطفا شکیبا باشید.

در صورتی که محتوا تکراری باشد و یا شباهت بسیار زیادی با محتواهای موجود در وب سایت داشته باشد، منتشر نشده و حذف خواهد شد. پس قبل از تولید محتوا حتما وب سایت یلدامدتور را بررسی کنید.

محتواهایی که تشخیص داده شود از منابع مختلف وب گردآوری شده‌اند و بدون بازنویسی هستند و میزان کپی/پیست بودن آن‌ها زیاد است نیز منتشر نشده و حذف خواهند شد.

یلدامدتور هیچ مسئولیتی در قبال انتشار محتوای بی‌کیفیت در وب سایت خود ندارد. لذا تمام محتواهایی که بیش از 1 ماه از زمان بارگزاری آن‌ها در وب سایت گذشته و منتشر نشده اند از روی وب سایت حذف می‌شوند.